Rusya Vizesi Hakkında

RUSYA VİZESİ

Bordrolu Çalışan Olarak Rusya Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler

1) Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)

2) Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, RUSYA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,

3) 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,

4) Son üç aylık bordro fotokopisi,

5) Ticari seyahatleriniz için RUSYA da bulunan firmadan davetiye,

6) 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)

7) Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,

8) Banka hesap cüzdanının fotokopisi,

9) Pasaport,

10) Gayrimenkul tapusu fotokopisi,

11) Şirketin vergi levhasının fotokopisi,

12) Kredi kartlarının fotokopisi,

13) Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,

14) Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,

15) Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

Şirket Sahibi Olarak Rusya Vizesi Almak İsteyenler İçin Gerekli Olan Belgeler

1) Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,

2) Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, RUSYA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,

3) Ticari seyahatleriniz için RUSYA da bulunan firmadan davetiye,

4) Kredi kartlarının fotokopisi,

5) Pasaport,

6) Banka hesap cüzdanının fotokopisi,

7) Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,

8) Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,

9) Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,

10) Şirketin vergi levhasının fotokopisi,

11) 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)

12) Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,

13)Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

Öğrenci Olarak Rusya Vizesi Almak İçin Gerekli Olan Belgeler

1) 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)

2) Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu RUSYA vizesinin fotokopisi,

3) Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, RUSYA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,

4) Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,

5) Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,

6) RUSYA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,

7) Pasaport,

8) Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

Emekli Olarak Rusya Vizesi Almak İçin Gerekli Olan Belgeler

1) Pasaport,

2) Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,

3) Banka hesap cüzdanının fotokopisi,

4) Emeklilik cüzdanının fotokopisi,

5) RUSYA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,

6) Gayrimenkul tapusu fotokopisi,

7) 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)

8) Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

Ev Hanımı Olarak Rusya Vizesi Almak İçin Gerekli Olan Belgeler

1) Eşinin geçerli veya eski RUSYA vizesi var ise fotokopisi,

2) Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası,

3) Banka hesap cüzdanının fotokopisi,

4) 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)

5) RUSYA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,

6) Pasaport,

7) Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,

8) Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.